Graag stellen onze nieuwe turnjuffen Eline en Charlotte zich voor;

Eline: Ik ben Eline Vree en ik ga de trainingen van woensdag geven bij de Turnkring. Ik geef ook 3 dagen per week les aan turnsters die uitkomen in de 3e en 2e divisie turnen namens Dyname Roosendaal. Ik woon in Oud-Beijerland. Mijn dochter Fieke heeft toen ze klein was bij de Turnkring geturnd en is daarna naar Roosendaal gegaan. Ik ben meegegaan als trainer. Graag wil ik jullie meiden de basiselementen van het turnen aanleren, zodat ze een goed uitgangspunt hebben om moeilijkere elementen te leren.

Eline Vree


Charlotte: Hoi allemaal! Mijn naam is Charlotte en aankomend seizoen ben ik de nieuwe juf voor deze groep. Ik ben 17 jaar en ik heb zelf 9 jaar 3e divisie turnen gedaan. Ik geef al een aantal jaar les en dit jaar ga ik dat doen bij de Turnkring. Als jullie mij persoonlijk willen ontmoeten, loop gerust voor of na de les langs!

Categorieën: LeidingNieuws