Vanaf woensdag 15 maart  gaan wij als Turnkring voor kinderen van 2  tot 7 jaar starten met beweeglessen om zo het Beweegdiploma te behalen.   Wat houdt het Beweegdiploma in? Wij leren peuters en kleuters de beginselen van bewegen en zo kunnen ze in 15 lesuren het Beweegdiploma behalen! Het halen van een zwemdiploma voor het jonge kind is voor veel ouders de normaalste zaak van de wereld en hoort bij de opvoeding. Het behalen van een beweegdiploma voor het jonge kind is nog niet zo vanzelfsprekend, maar ó zo belangrijk voor de motorische en sociale ontwikkeling van een jong kind. De KNGU zorgt ervoor dat kinderen op jonge leeftijd niet alleen een zwemdiploma maar óók een beweegdiploma kunnen halen  Om deze lessen te mogen geven hebben we als vereniging het Keurmerk Beweegdiploma behaald. Voor de tijden van de lessen kunt u het lesrooster raadplegen.

Aan het eind van de lessenserie is er een officieel moment dat de kinderen hun beweegdiploma ontvangen, waarbij ouders en belangstellenden aanwezig mogen zijn.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het Beweegdiploma voor de kinderen die al lid zijn van de Turnkring. Het is ook mogelijk om tijdelijk lid te worden voor kinderen die de lessen voor het beweegdiploma willen volgen.

Voor verdere informatie over het beweegdiploma verwijzen we u naar: http://www.kngu.nl/daarom-kngu/beweegdiploma

Categorieën: Turnkring