Geachte ouders/verzorgers,

Onze penningmeester heeft aangegeven te stoppen per 1 januari 2018 in verband met andere werkzaamheden. Daardoor is onze vereniging met spoed op zoek naar een nieuwe penningmeester.

We zoeken iemand die enige kennis heeft van een financiële administratie en daar een paar uurtjes per week mee bezig zou willen zijn. Wij denken dan aan een lid, een ouder/verzorger, een opa of oma…

Ons bestuur bestaat uit 4 enthousiaste vrijwilligers die zorgdragen voor het dagelijkse reilen en zeilen van de bestuurszaken van de vereniging. Tevens onderhouden wij ook een nauw contact met de trainers. Wij vergaderen zo’n zes keer per jaar als bestuur. Daarnaast zijn er nog drie vergaderingen met de trainers en het bestuur.

Wij hopen op een enthousiast iemand die op een positieve manier betrokken wil zijn bij “De Turnkring”.

Mocht u interesse hebben in deze functie of meer informatie willen kunt u contact opnemen met Ton Schotman (huidige penningmeester) of Bas van Elderen (voorzitter)

penningmeester@turnkring.nl
voorzitter@turnkring.nl

Wij hopen op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,

Bas van Elderen
Voorzitter De Turnkring

Ps. Lijkt het u leuk om een bijdrage te leveren aan onze vereniging, maar heeft u geen financiële kennis? Wij zouden, naast een nieuwe penningmeester, ook nog heel blij zijn met een algemeen bestuurslid!

Categorieën: Turnkring