Momenteel leven we in een onzekere tijd. Zorgen om gezondheid, zorgen om anderen. Wij hopen dat iedereen goed door deze periode heen komt.

Geen lessen tot minimaal 28 april

De overheid heeft op 31 maart de maatregelen ter bestrijding van de verspreiding van het coronavirus verlengd. De KNGU heeft deze maatregelen overgenomen. Als vereniging zijn wij verplicht om de richtlijnen van het RIVM en de KNGU op te volgen. Dit houdt in dat er tot minimaal 28 april 2020 geen lessen of andere activiteiten zijn toegestaan. Op 21 april neemt de overheid een besluit over de periode hierna. Zodra dit bekend is, informeren wij jullie hierover.  

Consequenties

Nu is nog niet duidelijk wat precies de financiële gevolgen zijn voor onze vereniging. Er zijn kosten die wij als vereniging moeten blijven betalen. Daarom zijn wij toch genoodzaakt om de contributie voor het tweede kwartaal te innen. Momenteel zijn wij in overleg met verschillende instanties om te kijken welke mogelijkheden er zijn om de vereniging financieel tegemoet te komen. Mocht dit positief uitpakken, dan bekijken wij of er een verrekening in de contributie voor het derde kwartaal mogelijk is. In deze bijzondere omstandigheden vragen wij hiervoor uw begrip en loyaliteit aan de vereniging.

Samen staan we sterk!

Categorieën: Nieuws