Daar was dan de grote dag… De eerste competitie wedstrijd! Vanaf de zomervakantie hebben de meisjes hard gewerkt om vandaag mooie oefeningen te laten zien.

De wedstrijddag begon om 8 uur met het opzetten van de toestellen.
 In de eerste ronde zou Caitlin turnen, Helaas is zij door een blessure aan haar voet uitgevallen. Volgende keer ga jij stralen Cate!

In de tweede ronde was het de beurt aan de pre-instappers en de instappers. En.. Wat heb ik mooie dingen gezien!

Weronika maakte een prachtige salto op sprong, Isa een hele hoge handstand op balk, Zoƫ een prachtige brug oefening en Celeste liet haar mooie sprongen zien op vloer!
 Uiteindelijk gaf dit een heel mooi resultaat en hebben alle vier de meiden super geturnd.

De Pre-instappers waren ook goed op dreef!
 Dina was vrijdag avond nog ziek maar wilde toch graag haar wedstrijd turnen. Dit deed ze heel goed! Een echte bikkel!!
 Fieke liet een mooie balk oefening zien zoals zij dat kan, Tess was zoals altijd heel mooi strak op vloer. En Mirthe liet een prachtige sprong zien ze behaalde hiermee ook het hoogste cijfer!

Uiteindelijk werd Fieke 1e, Tess 2e, Mirthe 4e Dina 5e.         
 Super goed gedaan meiden, en dat voor jullie eerste wedstrijd!!

In de laatste ronde zaten Anna en Tessa.

 

Anna heeft veel last gehad van een rugblessure waardoor ze niet veel kon trainen. Ondanks dat heeft ze een prima wedstrijd geturnd, wat een bikkel. Tessa begon op sprong. En hoe! Ze vloog over de pegases en maakte de mooiste Arabier flickflack. Ze behaalde hierbij dan ook het hoogste cijfer. Ook op vloer en balk heeft ze grote sprongen gemaakt. Met brug gaan we nog hard aan de slag zodat jij je angsten gaat overwinnen!

Anna behaalde een mooie 2e plaats en tessa werd 4e!

Naast onze eigen turnsters hebben ook onze gast turnsters mee gedaan! Noa turnde weer haar Arabier flickflack op vloer, super hoor.
 Evi turnde een goede brug oefening en de beide meiden werden ook voor hun goede wedstrijd beloond!
 Evi werd 1e en Noa 3e

Esmee en Esther waren beide ook goed op dreef! Wat gaan jullie goed, beide werken jullie steeds mooier en strakker! We gaan weer hard aan de slag met de balk oefening!

Na een lange dag babbelen we nog even na over de prestaties van die dag, een en al trots!! Ik korte tijd al zo’n leuke groep met meiden.

Ook bedanken we uiteraard de juryleden: Marleen en Jantine die heel de dag gejureerd hebben! Zonder jury geen wedstrijd!

Groetjes,

Eva

Categorieƫn: Uncategorized